Indo Music

Download Lagu Gratis 2018

RAISO DADI SIJI STRESS ROYAL FT SARAH BRILIAN LIRIK

By

Raiso Dadi Siji Stress Royal Ft Sarah Brilian Lirik

Title: Raiso Dadi Siji Stress Royal Ft Sarah Brilian Lirik
Size: 4.07 MB
Duration: 04:04
Views: 285940
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: YUDA10 YK
Source: https://www.youtube.com/watch?v=eYogPtHlyJQ

LIRIK LAGU RAISO DADI SIJI STRESS ROYAL FT SARAH BRILIAN LIRIK

RAISO DADI SIJI
STREES ROYAL
CREATED___
@__CeWeX_CuTE__

Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe
Atine

Nadyan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone
Yo mungnggo kowe

Roso ati ra tenang
mikirke selingkuhan
Tansah tak awang- awang
mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri

Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero
Atiku

Sayang aku ikhlas
Trimo dadi seng keloro
Nadyan abot
Roso tresno
Seng tak
Songgoooo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi
TeNaNan

Mugo kabeh iso lancar
Buwang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Ah cincin wes ngelingker
Neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap
Neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat
Arep ngomongke cidro
Aku mong ameh dungo
Kowe iso bahagia

Senadyan setatusku
Saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren
Tresnaku karo kowe
Mugo-mugo kabeh
Dike'i dalan
Supoyo dadi padang
Anggone awak dewe
Lek gendak'an

Sayang aku ikhlas
Trimo dadi seng keloro
Nadyan abot
Roso tresno
Seng tak
Songgoooo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi
TeNaNan

Mugo kabeh iso lancar
Buwang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar
sayang

Aku mung iso nerimo
Kowe gone wong liyo
Tresno raiso dipaksakNo

Aku tetep sayang kowe
Tekane sak lawase
Aku bahagia
Nyawang kowe

Tanganku wes ono cincin
Janji setio lan suci
Aku raiso NePati

Kowe pancen tak tresnani
Biyen tekan saiki
Tapi raiso dadi siji
Tapi raiso dadi SiiJiiii

TERIMA KASIH

FAST DOWNLOAD

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4

Random Musik

Surat Cinta Untuk Starla - Virgoun (Cover by Daiyan Trisha)
Schlacht an der #TheGreatWall | Freedom-Squad vs. PietSmiets
Naz Mila Bakın Hangi Reklamın Tanıtımını Yaptı
170820 CNBLUE Between us in HK - 愛情光
Happy Ending: Ring Lost in Lake Oroville Found 9 Years Later
Vaxtanq Kikabidze Her Akşam Vodka, Rakı ve Şarap
Lifebuoy Shampoo Ad Indonesia & Philippines (Hessel Steven)
Not3s x Lotto Boyzz - "JASMINE" Instrumental (Prod. by Ak Marv) | Afroswing Type Beat
One Shot DOZER killer build! (Payday 2 One Down build)
Let's Play Super Mario Bros. Part 1: Klassisches Klempnerabenteuer

Latest Download

Selena Gomez, Marshmello - Wolves
VIDEO Uang Rp 6,1 Miliar Dalam Kardus Hasil Sitaan OTT Koperasi TKBM Samarinda
Selena Gomez, Marshmello - Wolves (Audiovista Remix)
HRVY - Talk To Ya (Official Video)
HRVY - Personal (Official Video)
Kereta Jowo - Lagu religi 2015 ( lirik and terjemahan )
RAN feat. YURA YUNITA - Melawan Dunia (Official Music Video)
Sedihh banget!!Viral lagu Ilir 7 ~ Sujudku||Ost Bikin Mewek Antv
ULMER VOLKSFEST 2016 | FESTPLATZ-BUMMEL | 13.07.2016
Marsha Zulkarnain Hati Terlatih Cipt Tengku Shafick
Rizky Febian - Penantian Berharga (Official Music Video)
Bafra - Çakır - Bu kaz başka kaz.
Musik DJ PALING ENAK BUAT GOYANG | REMIXNYA MANTAP JIWA
Dos - To moje życie (NOWOŚĆ 2016)
ALL DICE WEAPONS TAKING DICE DEV TAG ON PS3 EP. 4!!
TASYA ROSMALA - SAWANGEN FULL ALBUM TAHUN BARU 2018
Tasya Rosmala Adella Full Album Terpopuler 2018
TASYA ROSMALA ALBUM TERBAIK
Virzha - Sirna [Official Music Video]
EGOIS # TASYA ROSMALA ADELLA BLANDOK INDAH 2017

Latest Searches

Country
Murs Hustle Feat John Cena
Iletişim Dünyası Esra Murat 20180106
Bir şarkıya Güzel Dedim Imanım Gitti Mi Osman ünlü Hoca
Onder Udar Live Musik Dangdut Amor Patria Nada Kihyang Binong Subang
Asla Denememeniz Gereken ölümcül şeyler
Klavye Delikanlıları 2 Bölüm 2 Fragman
Kedisinden Intikam Alan Adam
Tasya Rosmala Egois Adella Live Blandok Indah Terbaru
Pertemuan
Sayang 2 Nella Kharisma Via Vallen Lirik Cover Reggae Ska
Koyo Langit Ambi Bumi
Secangkir Senja Lupa Harga Diri Official Video
Dangdut
Electronic
Ezo Sunal Ile Sar Sar Sar El Oyunu
Dj Kids Zaman Now
Remix Aku Takut Mp3
Nella Kharisma Terbaru Lagista Paling Uenak Full Album Spesial Akhir Tahun 2017
Best Remix Tembang Kenangan By Nella Kharisma